Nya jackor o västar till sommaren !Kolla under klubbkläder.

SVaK´s TK har skickat ut en fråga till medlemmarna

Hur ska SM i får-vallning arrangeras?

1. Nuvarande system med kvarts-finaler

2. Ett 4-dagars SM med kvaldagar dag 1 och 2, med 50 starter var dag. Därefter finaldagar.

3. Ett tredagars SM. Blir 60 deltagare dag 1 och därefter finaler dag två och tre. Detta är det gamla systemet som vi lämnade för ett antal år sedan. 

Har ni frågor eller synpunkter så hör av er till någon i styrelsen, så tar vi med era synpunkter i vår sammanställning.

 

 

2021-06-06

 Tjustvallarna är en lokalklubb under Svenska Vallhundsklubben. Klubbens ändamål är att bevara och vidarutveckla vallhundarnas bruksegenskaper till gagn för ägare av får, nötkreatur eller liknande. Vi är en liten klubb ca 60 medlemmar, tror att vi är bland de minsta i landet  men en väldigt aktiv klubb.Vi arrangerar vallhundskurser, träningar och tävlingar.

Medlem kan den som är intresserad av och stödjer föreningens ändamål; man behöver alltså ej vara Border Collie eller Working Kelpie ägare. Medlemskapet är personligt. Om du vill bli medlem betala in 350:- på SvenskaVallhundsklubbens bankgiro 5784-3336 eller plusgiro 116 14 88-0. Familjemedlem betalar 80:-. Var noga att med ange avsändare(namn,postadress,telnr) och Tjustvallarna. Som medlem får du ta del i klubbens olika aktiviteter, kurser, delta i tävlingar ,delta på medlemsmöte, årsmöte och klubbtidningen Omkring som kommer ut 4ggr per år.

Om du är medlem i en annan lokalklubb i Svak kan du vara stödmedlem i Tjustvallarna, betala in 80:- på  bankgiro eller swisha enl nedan så kan du vara med på våra kurser och träningar.  

Tjustvallarnas bankgiro 5331-2088 eller Swish 123 661 99 77

 

 

 

                                    LOGO RC NEW 2016